miercuri, 23 aprilie 2014

Sursă de lumină puternică, cu sursă de alimentare independentă

LBM este o unitate mobilă de iluminare.Aceasta reunește toate componentele: balon de lumină, trepied, generator și coș de transport, într-o singură unitate practică, gata de acțiune oricând, oriunde. Designul solid oferă o stabilitate excelentă chiar şi în cele mai rele condiţii. Trei picioare puternice de sprijin, reglabile în înălțime și un cadru robust dau sistemului  o bază stabilă. Prin urmare, LBM 1 poate fi implementat cu uşurinţă în locurile înclinate.

Avantaje:

  • Lampa de înaltă calitate ce echipează balonul LBM 1, generează o lumină foarte puternica de 99.000 lumeni.
  • Generatorul integrat  reprezintă o sursă suplimentară de putere prin intermediul unei prize cu împământare “Schuko” (230 V, 16 A), utilizată pentru conectarea altor scule şi echipamente.
  • Balonul de iluminat LBM 1 este prevăzut cu un cadru robust şi roţi robuste care îl fac potrivit pentru transportul pe teren accidentat.
  • Capacul textil translucid difuzează lumina strălucitoare a lămpii cu halogenuri metalice și îl disperseaza uniform pe zona înconjurătoare. 
  • Iluminare cu umbră redusă: datorită materialului textil din care este confecţionat balonul propriu zis, LBM 1 creează o iluminare difuză, fără umbre dure și previne apariţia contrastelor puternice. 
  • Având o înălţime de 3,70 m cu tot cu trepied, balonul de iluminat de la Wacker Neuson LBM 1 poate oferi condiţii excelente de lumină peste zone întinse, acoperind astfel o suprafaţă foarte mare din şantier.
  • LBM 1 este uşor de montat şi demontat, extrem de robust şi solid în utilizare si extrem de sigur. 

Oferă rapid şi simplu lumina necesară pe timp de seară şi pe timp de noapte.
Balonul de iluminat  LBM 1de la Wacker Neuson, este alegerea profesioniştilor pentru cele mai diverse aplicaţii: lucrări nocturne de întreţinere pe drumuri si poduri, intervenţii în caz de avarii şi accidente la reţeaua de apă si canalizare, evenimente sportive, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu