miercuri, 23 aprilie 2014

Grupuri Electrogene Coelmo Seria “Smart”

GENERATOARELE sau GRUPURILE ELECTROGENE sunt surse independente de alimentare cu energie electrică, portabile sau fixe, care se folosesc în locuri unde nu există rețea electrică, este prea costisitoare sau pentru consumatori care necesită alimentare continuă cu energie chiar și la întreruperea tensiunii electrice pe rețea.

Grupurile electrogene COELMO acoperă gama de la 3 la 3000 KVA și datorită posibilităţilor de personalizare, reprezintă cea mai bună alegere deopotrivă în aplicații comerciale și industriale , putând fi adaptată la diferite domenii de activitate.
Grupurile Electrogene COELMO din seria Smart sunt proiectate și gândite special cu o interfață simplă de utilizare pentru orice tip de aplicație în furnizarea energiei electrice. Compacte și fiabile, grupurile electrogene COELMO din seria Smart acoperă o gamă de puteri cuprinsă între 10 și 400 KVA.

Panourile de control COELMO Manual din seria Smart sunt proiectate și realizate într-un mod care unește  un sistem de comandă unic  și măsurile de protecție ale grupurilor electrogene evitând defecțiunile cauzate de lipsă de ulei și temperatură înaltă a motorului.

Grupuri Electrogene COELMO din seria Smart sunt disponibile în următoarele configurații: motorizări  Iveco și Perkins, alternatoare Mec Alte, Marelli, Stamford, Leroy Somer, rezervoare standard 50 litri pentru puteri cuprinse între 10 și 100 kva sau 120 litri pentru puteri cuprinse între 125 și 400 kva, întreruptor protecție tripolar, partea de comandă  este montată pe grup și ATS tripolar în cutie separată.

Grupurile Electrogene COELMO seria Smart pot dispune de următoarele accesorii suplimentare:

  • monitorizare și control de la distanță prin RS232 și RS485
  • rezervoare mărite între 190 și 800 litri care pot fi integrate în șasiul grupului electrogen
  • senzori afișare digitală pentru temperatura apei(C°), presiune ulei (bari), nivelul combustibil (litri)
  • preîncalzitor lichid răcire
  • întrerupător protecție tetrapolar
  • ATS tetrapolar
  • contor ore de funcționare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu