sâmbătă, 16 martie 2013

Grupuri Electrogene COELMO pe Gaz

Cu sprijinul partenerului nostru Italian - COELMO, unul dintre cei mai importanti producatori de grupurielectrogene pe gaz, putem oferi solutii customizate pentru alimentarea cu energie electrica si pentru industria petrolului si a gazului cu o gama larga de optiuni.

Aceste grupuri electrogene pe gaz pot fi configurate atat pentru productie cat si ca rezerva in caz de avarie, atat pentru extractii terestre cat si extractii marine.
Putem oferi o gama larga de optiuni care sa acopere nevoile dumneavoastra specifice, cu eficienta acustica, cu panouri de comanda complexe dar simplu de utilizat. Gama de puteri oferita pentru grupuri electrogene COELMO pe gaz este intre 10 si 3000 kVA.
Tipul gazului care poate fi folosit ca si combustibil poate fi: gaz natural de sonda, gaz de retea, GPL, biogaz, s.a. Toate solutiile noastre de alimentare sunt testate extrem de riguros inainte de livrare, fiind sustinute de catre tehnicieni si experti in domeniu.
Generatoarele noastre includ o gama completa de optiuni potrivite pentru industria de petrol si gaze, inclusiv IP55, demaroare pe aer comprimat, esapari racite, sisteme de racire la distanta si filtre de aer heavy duty pentru medii cu extrem de mult praf.
Grupurile Electrogene Coelmo Gaz sunt echipate cu motorizari originale GENERAL MOTORS, BRIGGS & STRATTON, SCANIA, TEDOM, DOOSAN, PERKINS GAZ si alternatoare MECC ALTE, MARELLI, STAMFORD, LEROY SOMER.











Grupuri electrogene

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu