miercuri, 13 martie 2013

Generatoare de curent (grupuri electrogene) Datsu

Descrierea companiei producatoare de generatoare de curent

Fondată în 1955, in Rize, de catre Fawzi EMİNOĞLU, compania CONSTRUCTII EMİNOĞLU ITS s-a impus inca de la infiintare ca un principal producator de echipamente (generatoare de curent - grupuri electrogene) pentru piata din Turcia si in special ca principal furnizor pentru marile santiere de constructii din zona Instambulului.

Din anul 2003 compania isi schimba numele in DATSU İNŞAAT ve DIŞ TİÇ si tot de atunci incep si primele exporturi catre piata din Asia Mica, Rusia, Europa si chiar SUA. Tot in aceasta peroada incepe si colaborarea cu unele din cele mai mari fabrici din China -Wuxi Kama Power Co. Ltd.

Generatoare de curent

Anul 2009 aduce si prima colaborare cu Tools.store.ro (grupuri-electrogene.tools.store.ro)si astfel au loc primele livrari de echipamnte pentru piata din Romania. Aceste grupuri electrogene Datsu sunt proiectate, concepute si realizate in conformitate cu normele si standardele europene in vigoare si sunt certificate CE.

Grupurile electrogene DATSU (generatoare de curent -cum mai sunt ele denumite) sunt ideale atat pentru aplicatii: casnice, in constructii, in telecom (solutie de back-up electroalimentare)si chiar profesionale. Avand implemetate cele mai noi tehnologii in materie de reglare a tensiunii si mentinerii alimentarii continue cu energie electrica pentru o gama foarte larga de consumatori, grupurile electrogene Datsu genereaza tensiune continua de buna calitate, fara variatii.

Gama de puteri pentru generatoarele Datsu este cuprinsa intre 1 kVA-40 kVA, ceea ce acopera o plaja mare de aplicatii pornind de la cele casnice (atat ca solutie primara de electroalimentare cat si ca solutie de rezerva), santiere, solutii de rezerva pentru statiile de pompare apa curata/uzata si terminad ca solutie de electroalimentare de rezerva pentru telecom sau IT. Pornirea generatoarelor Datsu se poate realiza manual (la sfoara), electric (baterie), automat ( cu AAR) iar combustibilul utilizat putand fii in functie de motorizarea montata motorina sau benzina.Varinatele constructive disponibile sunt deschis/semicarcasat sau carcasat.

Tipul conversiei energiei electrice fiind atat monofazat cat si trifazatat.
 Din dotatarile acestor generatoare de curent se pot enumera:
− Regulatorul automat de tensiune (AVR-automat voltage regulator)- mentinerea valorii tensiunii in parametri sandard.
− Tablou de automatizare cu AAR (anclansare automata a rezervei) prin care consumatorii sunt alimentati automat in momentul caderii/lipsei tensiunii electrice.
− Panou de control prevazut cu display LCD pe care sunt afisati parametrii monitorizati (tensiune, curent, frecventa, tensiune baterie,nivel combustibil in rezervor s.a.) sau alarme cu afisare cod eroare si oprirea generatorului in caz de : supraturatie motor, subturatie motor, eroare incarcare baterie, lipsa tensiune generator, subfrecventa, avarie mecanica, nivel sau presiune de ulei scazuta in motor, start ratat, etc.
− Carcasa de isonizare cu rol de protectie la intemperii si isonorizare( reducerea nivelului de zgomot).

Unele versiuni sunt disponibile cu carcasa de isonorizare supersilentiata- (maxim 59 db(A)) ce le face pretabile pentru aplicatii in zonele rezidentiale. Controlul continuu a procesului de fabricatie din punct de vedere al calitatii au facut ca astazi generatoarele Datsu sa fie recunoscute pentru fiabilitatea sa, iar raportul calitate pret este unul imbatabil.




Pentru toata gama de generatoare de curent Datsu, Global Tech Srl asigura montaj, service si asistenta tehnica la punerea in functiune.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu