miercuri, 5 ianuarie 2011

WACKER DF 16 – Masina de legat armaturi


In totdeauna legarea armaturii metalice si a plaselor metalice au fost consumatoare de timp şi obositoare - până în prezent. Acum este posibil de a lega pana la 1000 de noduri pe oră, cu noua unitate automata  de legare Wacker Neuson . Nu numai sârmă de legare  intensifica viteza lui de lucru, în comparaţie cu metodele convenţionale , ci si modul de legare  legarea. Acest echipament îmbunătăţeşte, de asemenea, productivitatea in santierele de constructii. Operatorul poate lucra într-o poziţie verticală, reducand astfel durerile care apareau asupra spatelui, maini, degetului si cotului. Pentru utilizarea DF 16 sunt necesare legăturile de sârmă speciale. 

În totdeauna gata de acţiune: Unitatea este pur mecanica si  nu are nevoie de o sursă de alimentare. Bateriile goale şi perioadele lungi de încărcare nu mai afecteaza disponibilitatea masinii. Inlocuirea benzilor de sarma pentru legare se face rapid si fara aceesorii suplimentare, reducandu-se astfel timpii morti datorita incarcarii masinii.

Versatila: Ideala pentru legarea si armarea otel-betonului, legarea pe jos de conducte precum şi pentru fixarea tubulaturii electrice. Unitatea este potrivita pentru orizontală (plafoane, plăci de podea), precum şi pe verticală (pereţi) diverse aplicaţii.
Executa cu peste 200% mai multe noduri fata de cel mai experimentat fierar betonist.

 Indiferent de capacitatea operatorului de a lucra mecanic, nodurile  executate de DF16 sunt  întotdeauna mai stricte decât un mod standard efectuat de mână si cu o pereche de cleşti.
Cheltuielile  de curatare zero: Atunci cand lucrati cu o masina de lagat DF 16 nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la resturile de sarma care raman in santier, deoarece aceste resturi nu mai exista. Acest lucru înseamnă nu există nici un pericol ca resturile  de sârmă ruginite sa fie vizibile pe suprafaţa de beton.
Toata operaţiunea se efectueaza  cu o singura mână: Unitatea poate fi operata în orice poziţie, cu o singura  mână. Mâna a doua este întotdeauna disponibila pentru aplicatii paralele, cum ar fi sustinerea armaturii, a barei de consolidare pe pozitia de lucru.


Acesta masina nu ar trebuie sa lipseasca din dotarea firmelor de constructii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu