vineri, 13 mai 2011

NOU de la STIHL - Motofierastrau cu acumulator (drujba) STIHL MSA 160 C-BQ


Vizualizare 360 grade >>

Primul motoferastrau STIHL cu acumulatori este imbinarea priceperii in domeniul motoferastraelor cu o experienta de mai multe decenii si cu avatntajele tehnologiei litiuion. Profesionistii care lucreaza cu motoferastraul in zonele sensibile la zgomot, cei care taie lemn pe terenul propriu sau cei care, in general, au nevoie de multa libertate de miscare la lucrul cu lemnul gasesc tot ce le trebuie in MSA 160 C-BQ. Modelul cu accumulator este silentios si nu depinde de sursele de current, iar unitatea de alimentare din clasa 36 V indeplineste cerinte ridicate in materie de capacitate de taiere si confort la utilizare. Exact cum s-au obisnuit utilizatorii celei mai vandute marci de motoferastraie pe benzina din lume.

Performanta 3 in 1 pentru un rezultat excellent
Cand pe un singur utilaj se intalnesc 3 componente de vasf, capacitatea de taiere este inpecabila:
- Acumulator puternic cu Litiu-ion de 160 Wh pentru o capacitate de durata: Ofera o energie puternica, o durata mare de viata si o fiabilitate ridicata. Se pot realiza pana la 150 de taieturi in lemn de pin ecarisat (10x10 cm) fara a fi necesara incarcarea acumulatorului.
- Lant STIHL Picco Micro 3 (PM3) de ¼” perfect adaptat: Acest lant de ferastrau cu recul si vibratii reduse a fost special conceput pentru motoferastraie usoare si compacte. Acesta imbina capacitatea ridicata de taiere cu o calitate deosebita a taierii si cu unconfort deosebit la utilizare.
- Sina de ghidaj STIHL Rollomatic E Mini cu o lungime de 30 cm: Asigura taierea fara problem a crengilor si pomilor mici, cu un diametru de pana la 20 cm.
Confort scris cu litera mare
Motoferastraul STIHL MSA 160 C-BQ prezinta numeroase caracteristici de confort, pentru executarea lucrarilor in mod sigur si comod:
Maniabil si usor, menajandu-va fortele: Motoferastraul cu accumulator se remarca printr-o greutate scazuta si o echilibrare extraordinara – un avantaj foarte important in cazul utilizarii indelungate. In plus, fortele utilizatorului sunt menajate datorita vibratiilor reduse pe manere.
Usor de manevrat si intretinut: Pornirea si utilizarea motoferastraului se realizeaza prin intermediul manetei de comanda. Iar pentru intinderea lantului, dispuzitivul de intindere rapida a lantului (B) din dotarea standard face inutila orice alta unealta. Schimbarea acumulatorului are loc, de asemenea, din numai cateva miscari. Iar sistemul suplimentar de franare QuickStop Super (Q) asigura un plus de siguranta.



Vezi toata gama de Motoferastraie cu lant >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu