marți, 15 martie 2011

Grupuri Electrogene COELMO®

Din 1946 COELMO® produce Grupuri Electrogene de la 3 la 3000 KVA.
Inca de atunci, COELMO® a acordat o atentie deosebita la perfectionarea planificarii, proiectarii si executiei Grupurilor Electrogenestandard, marine si personalizate concentrindu-se de asemenea pe Inchirierea de Grupuri Electrogene, Servicii tehnice pre si post vinzare si pe Servicii financiare, implementind in acelasi timp cele mai inovative tehnologii.
Ca urmare, daca doriti un Grup Electrogen Diesel sau alimentat cu gaz pentru utilizare continua sau in regim de avarie, standard sau personalizat, COELMO® poate furniza cea mai buna solutie.

Generatoare de curent

Grupurile Electrogene COELMO® sunt proiectate si realizate in Italia, in conformitate cu directivele CE iar la cerere, pot fi certificate in conformitate cu standardele din Marea Britanie si normativele UL.
Cu sute de modele in stoc, la sediul central de la ACERA , la centrele de logistica si la distribuitori, cu siguranta exista un Grup Electrogen COELMO® pregatit pentru exigentele Dvs.
Contactati distribuitorul cel mai apropiat pentru a primi suportul tehnic si comercial pentru Grupurile Electrogene COELMO®


Coelmo Marine® este o gamă de Grupuri Electrogene Marine adecvate pentru bărci cu pânze, de croazieră, pentru bărcile de pescuit, ca şi pentru marile yachturi, vedete sau pentru bărcile de serviciu.
În toată lumea, cele mai mari şantiere navale aleg Coelmo Marine® pentru Grupurile Electrogene, puternice, fiabile, silenţioase şi respectând mediul înconjurător, un nou punct de referinţă pentru generarea electrică de bord.


Coelmo Site Power® este gama de Grupuri Electrogene studiata pentru exigentele micilor si marilor santiere edilitare.
Grupurile Coelmo Site Power® sunt proiectate pentru a fi usor transportate si pentru a putea acorda utilizatorilor energie electrica unde altfel nu este disponibila.


Un Grup Electrogen lucreaza adesea cu o sarcina medie foarte scazuta, in special cind este utilizat impreuna cu un sistem de producere a energiei din surse regenerabile (solara, eoliana, etc) Aceste circumstante cresc consumul de carburant si diminueaza intervalele de intretinere datorita, printre altele, reziduurilor mari de combustie.
Grupurile Electrogene COELMO® din seria DCi Generators cu turatie variabila sunt proiectate si realizate pentru a rezolva problemele de joasa eficienta si de intretinere ridicata.
Datorita unui alternator cu magneti permanenti, un sistem electronic de gestiune si un convertor AC/DC, Grupul Electrogen COELMO® DCi Generator lucreaza intotdeauna intr-un regim de turatie care optimizeaza eficienta sistemului, maximizind perioada dintre intervalele de intretinere si reducind zgomotul, cu tensiunea stabila si un riplu scazut la iesire
Grupurile Electrogene COELMO® din seria DCi Generators cu turatie variabila sunt re comandate pentru acele aplicatii unde puterea e sensibil mare in raport cu sarcina medie ajungindu-se la o economie de combustibil si intretinere de aproximativ 40% comparativ cu un grup electrogen traditional.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu