marți, 2 aprilie 2013

Grupuri electrogene KJ industriale, motorizari Shanghai Diesel

 Va prezentam noua serie de grupuri electrogene KJ echipate cu motorizari Shanghai Diesel ideale pentru aplicatii industiale, in special ca si surse de rezerva in caz de avarie la reteaua primara.

Shanghai Diesel Engine (SDEC) este unul dintre cei mai importanti producatori de motoare din China si produce peste 300 de tipuri de motoare cu puteri cuprinse intre 60 si 600 CP, grupurile electrogene KJ fiind echipate cu aceste motorizari pana la 650 kVA Gama de putere disponibila pentru grupuri electrogene KJ echipate cu aceste motorizari este cuprinsa intre 320 si 650 kVA.


Grupuri electrogene KJ sunt disponibile in diferite configuratii: versiuni deschise pentru functionare in interior sau carcasate pentru exterior pe diferite nivele de insonorizare. Grupurile electrogene KJ sunt echipate in standard cu intreruptoare de protectie si ATS tripolar. La cerere in functie de aplicatie beneficiarului, aceste grupuri electrogene pot fi echipate si cu aparataj de protectie si comutatie tetrapolar. 

Grupurile electrogene KJ din aceasta serie pot fi folosite atat in regim stationar, pentru aplicatii navale sau in conditii de climatice nefavorabile. Autonomiile de functionare pentru aceste grupuri electrogene KJ pot fi extinse pana la 48-72 h cu rezervor intern sau cu peste 72h cu rezervoare exerne.

Insonorizarea standard pentru aceste grupuri electrogene KJ este pentru nivelul de zgomot rezidential de 70db(A) la 7 metri. La cerere aceste grupuri electrogene pot fi echipate cu insonorizari speciale. Alternatoarele ce echipeaza aceste grupuri electrogene sunt produse conform normelor europene IEC 34-1 si BS4999-5000, autoexcitate, autoventilate, clasa de izolatie H, grad protectie IP23.


Principalii parametri ai grupurilor electrogene KJ pot fi monitorizati si de la distanta prin GPS/GPRS pentru a facilita interventiile in caz de avarie. Noua generatie de minicontrollere ce echipeaza grupuri electrogene KJ, afiseaza o gama larga de parametrii atat mecanici cat si electrici.